Inzoomen op het plangebied.

Tadaa! De verkaveling van Bosch & Veld is bekend. Dat betekent dat we je precies kunnen laten zien waar welke type woningen komen te staan, waar je parkeert, hoe de straten lopen en waar groen komt.

Hier kun je straks uit kiezen.

Het woningaanbod is heel gevarieerd. Als het ontwerp gereed is, worden de woningtypen uitgebreid omschreven. Om je een idee te geven: er komen rijwoningen van 3,90, 4,80 en 5,40 breed. Er zijn ook extra grote hoekwoningen van wel 6 meter breed. Verder realiseren we 6 bungalows met een bad- en slaapkamer op de begane grond, zodat er echt voor elk wat wils is. De meeste woningen hebben een schuine kap, maar er is ook een aantal woningen met een plat dak waardoor je op de tweede verdieping nog meer leefruimte hebt.

Betaalbare koop.

Onder de betaalbare koop vallen de rijwoningen met een breedtemaat van 3,90 en 4,80 meter. Deze zijn op de kaart terug te vinden met de bouwnummers 2 tot en met 7, 17 tot en met 31 en 58 tot en met 64.

Vrije sector.

De rijwoningen van 5,40 breed (bouwnummers 40 tot en met 49) hebben allemaal een tuin op het zuiden en kijken aan de voorzijde fraai over de groene zoom. De 6 gelijkvloerse bungalows (bouwnummers 66 tot en met 71) springen er niet alleen uit qua ligging, ook de ruime tuinen zullen in de smaak vallen.

Op alle hoeken van het plan is er tenslotte nog plek voor extra brede woningen. Deze liggen meer verspreid over het plan en verschillen veelal qua dakvorm. Dat maakt de hoekwoningen één voor één uniek.   

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.