Kennismaken met Bosch & Veld.

Bosch & Veld, de naam zegt het al; hier ga je wonen in het groen! In de buurt komen mooi aangelegde groenzones, er staan volwassen bomen en op een paar minuten lopen vind je een natuurgebied met bos en waterplassen. Via de groene voortuinen en grote ramen worden bewoners en natuur met elkaar verbonden en verleiden we je om naar buiten te gaan.

Planning.

De ambities voor Bosch & Veld zijn helder: dit wordt een groene, duurzame, sociale en gemixte buurt. Daarbij weten we welke woningen we maken, waar wegen komen en waar je kunt parkeren.

Het woningprogramma bestaat voor 40% uit betaalbare koopwoningen en 30% vrije sector woningen, waar de gelijkvloerse bungalows deel van uit maken. De overige 30% van het plan omvat sociale huurwoningen.  

Het zogenaamde schetsontwerp wordt eerst nog getoetst bij de commissie welstand. Wanneer zij positief besluiten zullen we de eerste beelden met je gaan delen. Achter de schermen werkt het team het ontwerp vervolgens verder uit en start de voorbereiding om richting het einde van het jaar ook daadwerkelijk in verkoop te gaan.   

Tot die tijd krijg je uiteraard bericht als de woningplattegronden gereed zijn, de impressies klaar of de prijzen bekend zijn.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.